Kaarten

Veel gestelde vragen

Veel gestelde vragen

Kan ik meer exemplaren bestellen?

Wil je meer exemplaren dan 5 bestellen? Neem dan contact op. Graag overleg ik met u over een op maat gemaakt voorstel.

Kan ik mijn kaart op een ander formaat bestellen?

Dat kan nu nog niet, maar er wordt aan gewerkt. De eerste varianten worden postkaarten en uw kaart op een groter formaat. 

Mag ik een beeldmerk of een merknaam in de kaart plaatsen? 

Deze toepassing is bedoeld voor gebruik in de persoonlijke sfeer, niet voor zakelijk gebruik. Daarom worden bestellingen steeksproefgewijs onder andere gecontroleerd op gebruik van beschermde merknamen. Maar als u meer wilt weten over mogelijke zakelijke toepassingen, aarzel niet om contact op te nemen.

Ik wil graag een landschap zelf indelen

Dat kan met deze toepassing niet. Alleen de plaatsnamen zijn variabel. Maar het is mogelijk in opdracht een landschap op maat te maken. Dat kan ook samen met een groep of team gebeuren. Dit is wel  een arbeidsintensief werk waar wat meer middelen voor nodig zijn.

Ik heb een idee voor een nieuw landschap

De kaarten die je zelf van namen kunt voorzien zijn nu allemaal eilanden voor de kunst van de Belevingswereld. Maar misschien wilt u een ander landschap. Suggesties zijn welkom!

Hoe is de Belevingswereld ontstaan?

De Atlas van de Belevingswereld is ontstaan als een idee van Bureau Hoofzaken, een grafisch ontwerpbureau uit Deventer, van mij Jean Klare en Louise van Swaaij. Aanvankelijk in de vorm van een kleine uitgave in eigen beheer, die als nieuwjaarsgroet is verspreid. Daarna zijn er grotere kaarten en bij een uitgeverij een atlas verschenen, die in verschillende talen wereldwijd is verspreid. De geheel vernieuwde en herziene Grote Atlas van de Belevingswereld verschijnt bij uitgeverij de Harmonie in Amsterdam.

Helaas zijn er enkele erg op de Atlas van de Belevingswereld lijkende imitaties in omloop, die onder andere voor trainingen en evaluaties op het gebied van persoonlijke ontwikkeling gebruikt worden. Deze afgeleide associatieve cartografiën geven met enige regelmaat aanleiding voor verwarring bij liefhebbers en lezers van mijn werk. Deze op de Belevingswereld gebaseerde nabootsingen worden echter nadrukkelijk niet met toestemming van de auteurs noch instemming van de uitgever geexploiteerd.

Kan ik verkooppunt worden?

Jazeker, dat kan. Graag! Neem contact op, dan maak ik voor u een speciaal account voor verkooppunten. Door hiermee in te loggen ontvangt u vanzelf de standaard boekhandelskorting bij iedere bestelling. 

Waarom staat mijn vraag hier niet bij?

Dat kan omdat ik hem nog niet heb verzonnen, of u heeft hem nog niet gesteld. Neem contact op, ik zal uw vraag graag beantwoorden

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Doe net als

2,812

andere abonnees, en blijf op de hoogte van nieuws, nieuwe kaarten of producten.

Dank je wel!

Jean Klare