Er zijn drie nieuwe eilanden beschikbaar om van je eigen plaatsnamen te voorzien. Twee van de kaarten zijn op een staand in plaats van liggend formaat.

     

Naast de bekende drie eilanden voor de kusten van de Gouden Bergen (Bergen van Werk), Kennis en bij Thuis zijn er nu drie geheel nieuwe eilanden en eilandengroepen beschikbaar om te koloniseren: een tweeling-eiland bij Doen en Laten, de drie afgelegen eilandjes voor de kust bij de Rots in de Branding, en het prachtige lommerijke eiland voor de kust van Voorde Wind in de Baai van Voldoening. Neem eens een kijkje, en voorzie deze nieuwe eilanden van je eigen plaatsnamen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Doe net als

2,812

andere abonnees, en blijf op de hoogte van nieuws, nieuwe kaarten of producten.

Dank je wel!

Jean Klare